Доставка и Плащане

Как да поръчате?1. Чрез уебсайта- за да поръчате през уебсайта е необходимо да щракнете върху продукта, който желаете, след това натискате бутон "КУПИ" . Той ще Ви отведе на страница, в която е нужно да напишете данните си. Имена, точен адрес и телефон за връзка. След като сте попълнили всички полета, натискате бутон "ПОРЪЧАЙ СЕГА" и Вашата поръчка е готова!

2. По телефона- за да поръчате по телефона, изберете продуктите, които желаете и наберете:  (без увеличение на телефонната тарифа).

Как се осъществява доставката?

След като сте направили поръчка, наш оператор, ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение, и след това поръчката Ви се поставя в дискретна опаковка и се изпраща по куриер до Ваш адрес, или офис на куриерската фирма. Гарантираме Ви пълна дискретност!

Видове доставка:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (за всички населени места) - извършва се в рамките на 1-2 работни дни след нейното потвърждаване по телефона от наш оператор. За да получите безплатна доставка сумата на поръчката Ви трябва да е над 50лв.

СТАНДАРТНА (за всички населени места) - за следващ работен ден
Поръчки за стандартна доставка се приемат до 16ч. Поръчките се предават на куриер след като бъдат потвърдени от наш оператор по телефона. Цената на стандартната доставка е 4.99лв.


КАК СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЛАЩАНЕТО?Плащането се осъществява чрез наложен платеж. След като получите пратка вие плащате на куриера дължимата от вас сума.